Semináře AGRI ČR+ 2.0

18. 10. 2017
Semináře projektu AGRI ČR+ 2.0: Moderní environmentálně šetrné zemědělství má něco pro každého. Čtvrtek 19. 10. 2017 od 13 h na Mendelově univerzitě v Brně (budova M, místnost 2.12).

Semináře se zaměří na tři témata: vývoj Společné zemědělské politiky EU se zaměřením na ochranu životního prostředí, vývoj legislativy v oblasti ekologického zemědělství a ekologické zemědělství v praxi.

 

Program:

  • První seminář představí Anna Michalčáková z AGRI ČR+ a nese název Společná zemědělská politika EU po roce 2020: Co vás čeká a nemine? a pojednává o dlouhodobých trendech a aktuálním vývoji v zemědělské politice v EU i ČR. Seminář se uskuteční od 13 do 14 hodin.
  • Druhý seminář s názvem Ekologické zemědělství: budoucnost nebo hrozba? uvede zástupce Odboru environmentálního a ekologického zemědělství, který se zaměří zejména na legislativu – současnou i připravovanou, jelikož od 1. 7. 2020 vstupuje v platnost nové nařízení EU o ekologickém zemědělství. Seminář se uskuteční od 14 do 15 hodin.
  • Poslední ze seminářů – Ekologické zemědělství: Jak na to? bude zaměřen prakticky a přednese jej ekologicky hospodařící zemědělec. Dozvíte se od, jaké jsou výhody a úskalí ekologického hospodaření. Seminář se uskuteční od 15 do 16 hodin.

 

Registrace na seminář

Více informací

Více aktualit

Všechny aktuality