Ingrovy dny 2021

4. 3. 2021
XLVII. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin proběhla online od 2. do 4. března 2021

 Tisková zpráva zkonference – web MENDELU

Hlavním zaměřením odborné konference s mezinárodní účastí konané tradičně první březnovou středu na půdě MENDELU je problematika jakosti a zdravotní nezávadnosti potravin rostlinného a živočišného původu.
Tato odborná akce je příležitostí k setkání odborníků v oblasti výroby, kontroly a hodnocení jakosti potravin z vědeckých institucí, dozorových orgánů a praxe. 

Místo konání: online/aula MENDELU (2. patro), Zemědělská 1, Brno.

Termín pro přihlášení k aktivní nebo pasivní účasti je 24. února 2021 přes tento formulář

Program Ingrových dnů 2021 zahrnuje kromě středeční konference doprovodné aktivity, které jsou naplánovány mezi 2. a 4. březnem:

2. 3. Conference „Ingr´s Days – requested lectures in English“ (záznam na YouTube)

3. 3. Konference „Ingrovy dny“ v českém jazyce

4. 3. Den s mlékem na MENDELU (online na YouTube)

Podrobný program akce naleznete: na  https://www.ingrovydny.af.mendelu.cz/ 

Kontakt na garanta akce: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D., Ústav technologie potravin, tel: +420 545 133 264, mail: miroslav.juzl@mendelu.cz

Kontakt na pořadatele: ingrovy.dny@mendelu.cz 

 

 

Více aktualit

Všechny aktuality