Informace vedení AF v souvislosti s aktuální povodňovou situací

15. 9. 2024

Vzhledem k vážné povodňové situaci na rozsáhlém území ČR vedení Agronomické fakulty MENDELU především vyjadřuje účast všem, kteří jsou aktuální situací zasaženi, a děkuje všem, kteří se zapojili do dobrovolnických a dalších aktivit k prevenci škod či zvládání následků povodní.

Vzhledem k situaci chceme alespoň touto cestou všechny zaměstnance a studenty fakulty ubezpečit, že se budeme v maximální možné míře snažit zohledňovat složitou situaci a jsme si vědomi, že může být obtížné nebo dokonce nemožné plnit své pracovní či studijní povinnosti na fakultě. Velice si vážíme toho, pokud jste zapojeni v pomoci blízkým či jakékoli dobrovolnické nebo jiné činnosti související s touto přírodní a lidskou katastrofou.

Budeme se snažit, aby se naplánované akce a činnosti příštího týdne uskutečnili dle oznámeného harmonogramu a fakulta plnila své činnosti. Pokud se z důvodu výše uvedených skutečností nebudete moci jako studenti či zaměstnanci na fakultu dostavit, tak o tom prosím, bude-li to možné, informujte své nadřízené pracovníky či studijní oddělení.

Informace k plánovaným akcím týkajících se studentů AF v týdnu od 16. 9. 2024:

  • 16. 9. Zápisy do 1. ročníků NMSP budou zajištěny a poběží podle původního harmonogramu. Případné omluvenky směřujte k příslušným studijním referentkám (Bc. Sobolová a Mgr. Javorová); Další individuální zápisy studentů po opravné maturitě nebo SBZ budou realizovány dle individuální domluvy s příslušnou studijní referentkou.
  • 18. 9. Úvodní den pro 1. ročník – uskuteční se dle zveřejněných informací; studenti zasažení povodňovou situací budou omluveni. V případě nepřítomnosti shlédněte prosím prezentaci uvedenou na webový stránkách www.af.mendelu.cz a průkazy studenta (ISIC) si vyzvedněte u příslušné studijní referentky po nástupu do školy.
  • 19. 9. Školení na chemické látky – školení se uskuteční on-line prostřednictvím MS Teams. Pokud se školení nemůžete ze závažných důvodů zúčastnit, zašlete omluvenku Ing. Lence Boháčové Štoudkové na email lenka.stoudkova@mendelu.cz a pokračujte podle informací, které Vám budou doručeny na školní email.
  • 20. a 21. 9. Výuka studentů v kombinované formě studia – výuka se uskuteční dle zveřejněného rozvrhu; pokud se studenti nemohou dostavit, prosíme o zaslání omluvenky prostřednictvím žádosti v kontaktním centru 080_H: Hlášenka důvodu absence (omluvenka). Vedoucí studijního oddělení následně zadá omluvenku do UIS.

Všem přejeme jen dobré a děkujeme za součinnost.

Více aktualit

Všechny aktuality