Přelom února a března patřil našim potravinářům

4. 3. 2018
28. 2. jsme byli organizátory konference "Ingrovy dny"od 27.2. do 2.3. jsme se prezentovali na veletrhu Salima

Konference Ingrovy dny a poravinářský veletrh Salima 2018

Ve středu 28.2. se konala 44. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin, kterou orgazival Ústav technologie potravin AF MENDELU. Konferece se účastnilo 155 odborníků, zaznělo sedm vyžádaných přednášek a v plakátové sekci bylo prezentováno 26 posterů.

Na brněnském výstavišti (Veletrhy Brno, a.s.) se ve dnech 27.2. až 2.3. v pavilonu A a C prezentovala naše fakulta hned na dvou stáncích. K ochutnání byly nabízeny výrobky z potravinářských poloprovozů budovy M, která slouží pro praktickou výuku a výzkum. Na našem stánku v pavilonu A byl v rámci sekce Regionální agrární komory (RAK JMK) o naše masné výrobky spolu s rohlíky velký zájem. V pavilonu C bylo pak od čtvrtka  v rámci Festivalu chutí prezentováno naše akademické pivo. Ve čtvrtek to byl „Medový ležák“ a v pátek pivo s přídavkem sladu z barevné pšenice.

Přelom února a března bývá mediálně na naší Agronomické fakultě již tradičně vyhrazen potravinářům a obě akce tak spolu vhodně doplnily nabídku informací a prezentovaly naši univerzitu odborné i široké veřejnosti.

 Salima 2018

Salima 2018

 

 Salima 2018

 

Více aktualit

Všechny aktuality